Sfaturi utile

Minimalismul în designul mobilierului

Mai puțin, înseamnă mai mult”.

 

Minimalismul presupune un plan deschis, o structură simplă, care să definească o fațadă puternică, elegantă și aerisită. Mobilierul trebuie în primul rând să fie practic, iar prin minimalism se realizează nu doar ansambluri de mobilier ce oferă diversitate în design prin compartimentarea spațiilor pentru depozitare/stocare.

În ceea ce privește mobilierul, noi am adaptat acest lucru pentru a reflecta un mod de a trăi, atunci când dumneavoastră aveți nevoie de mai puține lucruri și mai puțin spațiu pentru a le expune.

Datorită minimalismului, putem realiza jocuri de spațiu, lumină, rezultatul fiind întotdeauna un ambient aerisit, și un mobilier elegant, lucrat într-o manieră stilată. După cum am precizat, nu întotdeauna metodele elaborate sunt cea mai buna opțiune. Tocmai de aceea, păstrând un raționament simplu, și linii drepte, obținem de fiecare dată o piesă de mobilier practică, ce oferă un impact vizual deosebit. Lumina joacă un rol foarte important în designul interior, putând mări spațiul, reflectă culorile sau lumina anumite piese de mobilier.                                      

Modern, elegant, rafinat, minimalismul rămâne stilul nostru preferat în ceea ce privește mobilarea locuinței. Mobilă living, mobilă birou, mobilă dormitor, camere pentru tineret, toate aceste categorii importante de mobilier, capătă personalitate și vor încânta cu fiecare ocazie privirea. Fie că este vorba despre un spațiu de lucru (birou, office) sau propria locuință, sufragerie, dormitor, mobilierul trebuie realizat după necesitățile fiecăruia. Tocmai de aceea, în continuare, mobilierul LisMaster aduce beneficii atât în privința optimizării spațiului utilizabil cât și al designului ales de dumneavoastră.

Răsfoind galeria noastră de produse, vă veți îndrăgosti cu siguranță de proiectele realizate, și vă propunem ca stil pentru următorul sezon, un design minimalist, pentru o notă de eleganță și o explozie vizuală deosebită.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *